Expositie bij Galerie langs de Rijn - 16 april t/m 18 mei 2023
Vanaf 16 april tot en met 14 mei 2023 vindt de expositie 'Landschap in beeld' plaats bij Galerie Langs de Rijn. Sandra Pot, beeldend kunstenares uit Rhenen, exposeert haar prachtige bronzen sculpturen. Ik mag mijn schilderijen tonen. Ik heb zo'n 30 meter te vullen, no pressure...

Galerie Langs de Rijn is gevestigd in een bijgebouw van een historische tabaksboerderij in het dorp Elst op de Utrechts Heuvelrug. Wat de galerie uniek maakt is de plek, gelegen aan de Elster uiterwaarden van de Rijn, met schitterend uitzicht op het natuurgebied. Dat alleen al is een bezoekje waard ;-)

De feestelijke opening is op 16 april. Jullie zijn van harte welkom!

Galerie Langs de Rijn
Rijksstraatweg 232, 3921 AN Elst (gemeente Rhenen)
www.galerielangsderijn.nl
Openingstijden: zaterdag en zondag van 14-17 uur
Vanaf 16 april (feestelijke opening!) tot en met 14 mei 2023 *

* Ik kan niet elk weekend aanwezig zijn. Mocht je het leuk vinden om te komen als ik er ook ben: ik ben er 16 april, 6 en 7 mei en 13 en 14 mei.